Voor deze arrangementen is het nodig om eerst contact met ons op te nemen over de desbetreffende datum van je keuze.
Het kan zijn dat wij zelf al afspraken hebben die niet in de boekingskalender getoond worden.

5 daagse maatwerk retreat Inzicht & Uitzicht

Dit programma wordt georganiseerd als je met twee tot 4 personen komt. Je kunt met je partner komen of met een aantal vrienden. Zo kunnen jullie samen veel beleven, doen en bespreken. Maar voor ieder van jullie is er zeker aandacht voor het individuele thema. 

Wil je toch liever alleen komen kijk dan naar ons aanbod bij "5 daagse individueel all inclusive".

 

In dit 5 daags programma kom je langzaam weer tot jezelf. En het mooiste is dat je zelf kunt bepalen aan welk thema je het liefste wilt werken. Op die manier haal je het hoogst haalbare uit je retreat. 

Deze 5 daagse is een goede combinatie van zelfactiviteit en zelf koken, ontspanning, persoonlijke coaching en samen nieuwe ervaringen opdoen.

 

Je neemt afstand van beperkende patronen en overtuigingen, je weet je rust en creativiteit weer te vinden, en gaat tenslotte aan de slag met een persoonlijk plan hoe jouw weg te vervolgen.

 

Tot rust komen gaat makkelijk in "Een Andere Wereld".  Je eigen wereld is al snel ver weg. De inrichting van je verblijf is oriëntaals. Op het terrein staan een Finse sauna, een vuurhut (kota) uit Lapland, en er is een mooie tuin. Direct voor de hoofdwoning kun je de uiterwaarden van de IJssel in lopen.

 

Dit proces moet niet onnodig zwaar voor je zijn. Het leven is vaak al zo serieus. Wij vinden het belangrijk dat ontwikkeling plaats gaat vinden vanuit plezier en passie. Vanuit je hart en niet vanuit je hoofd. Het moet geen lastige opgave zijn, maar als vanzelf spelenderwijs ontstaan. Dan sluit je aan op je eigen levensstroom. 

 

Wij vinden het heel leuk om jullie daarin te begeleiden. En mochten jullie nog wat langer willen blijven om uit te rusten en te genieten, boek dan gewoon wat losse extra nachten bij.

 

 

Overzicht programma

 

Tarieven 2-4 personen 

 

 

Maandag tot vrijdag: € 365 p.p.

 Woensdag tot zondag: 465 p.p. 

 

Bij bezetting met 2 personen verblijf in Andere Wereld of 1001 Nacht. Afhankelijk van voorkeur en beschikbaarheid.

Bij bezetting met 3 personen verblijf in Andere Wereld. Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed, en een woonkamer met een tweepersoonsbedbank. Beide ruimtes hebben apart toegang tot een centrale hal met aangelegen badkamer.

Bij bezetting met 4 personen verblijf in Andere Wereld (2 personen) en 1001 Nacht (2 personen: tweepersoonsbed) 

 

Inbegrepen:

 

Gratis intakegesprek om persoonlijke doel/uitdaging te bespreken; zodat retreat goed aansluit op persoonlijke behoefte

4 Overnachtingen

1 Avondmaaltijd bij aankomst (er wordt rekening gehouden met dieet of voorschrift)

1 Avondmaaltijd bij het vuur in de Lapland kota

Individueel programma : persoonlijke begeleiding/coaching en individuele consulten 

Aanvullende gezamenlijke activiteiten zoals dagstart

Gebruik sauna en buitendouche

Gebruik Lapland kota

Koffie en thee

Wifi

Linnengoed en handdoeken

Eindschoonmaak

Toeslag per huisdier € 25,-

 

Niet inbegrepen: Overige 2 avondmaaltijden, lunch en ontbijt. Deze zijn makkelijk zelf te verzorgen; eigen goed voorziene keuken is aanwezig.

 

 

Wij zijn aangesloten bij beroepsverenigingen en HBO geschoold. Mogelijk wordt daardoor een deel vergoed door je zorgverzekeraar; denk daarbij aan consulten als healing en voedingsadvies. Je moet dan wel aanvullend verzekerd zijn. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten.