Kom naar een Andere Wereld

 

en vertrek als

een Ander Mens

 

Diverse spirituele wellness retreats in een Andere Wereld

 

Zalig kleinschalig

 

Wellness staat erg in de belangstelling deze tijd. Tot rust komen en jezelf en je lichaam laten ontspannen om voor even al die stress en spanning van je drukke bestaan los te laten. Zo’n wellness dagje laad je weer een beetje op. Heerlijk die verwennerij.

 

Maar voor hoe lang neem je deze ontspanning mee naar huis? Hoe makkelijk kom je weer terug in je “oude” gevoel van je drukke leven. Je gevoel van haast, geleefd worden door anderen en snel even wat eten tussendoor. Het gevoel dat je jezelf en je eigen energie iedere dag weer een beetje meer kwijt raakt. 

 

Van dat gevoel wil je maar al te graag af zijn. Je wilt vanuit rust jezelf kunnen zijn, ontspannen in lichaam en geest. Je wilt weer energie hebben om de dingen te kunnen gaan doen vanuit je passie en je hart. En niet alleen van alles moeten maar weer lekker spelend door het leven gaan.

 

Een spiritueel wellness arrangement bij Andere Wereld helpt je die diepere ontspanning te ervaren en mee te nemen. Niet alleen ervaren in het lichaam maar zeker ook in je geest. We hebben diverse programma's opgesteld die een mix vormen van lichamelijke en geestelijke ontspanning, persoonlijke ontwikkeling en ontdekkingen en natuurlijk genieten en spelen. De omgeving helpt uiteraard mee. De aarde is hier groen en ruim, de lucht weids en sprankelend, het water stroomt rustig door de prachtige IJssel. En het vuur? Die hebben we in onze eigen Lapland vuurhut in de tuin!

 

Onze kracht is ook de kleinschaligheid van deze retreats. Hier geen grote groep waaraan je mee moet doen. Je kunt alleen komen, maar ook samen met een partner of vriend, of met een paar mensen. Maximaal doen er 5 deelnemers mee. 

 

Wij reiken je inspiratie en methodes aan om oude gedachten en patronen los te laten en om nieuwe ontdekkingen te doen. Maar je hebt zelf veel vrije keus binnen de programma's. Ook is er keus uit een ruim aanbod. De maaltijden verzorg je in het algemeen zelf, daarmee hou je zeggenschap over je eigen voedselvoorkeur en daarmee zorgen we er ook voor dat we de kosten van jouw privé spirituele wellness arrangement laag houden.

 

Als je toch echt niet meer kunt doen dan 1 dagje wellness dan is dat in de winterperiode bij ons ook beperkt mogelijk. We hebben dan voor 2 of 4 personen een leuk dagprogramma opgesteld: "De winterse verwendag". Met naast ontspanning in de sauna, ook een kennismaking met een energiebehandeling en een geleide visualisatie in de Lapland vuurhut. Daar kunnen jullie dan ook zelf bij het vuur gaan lunchen.

 

Ons 4 daagse Helen & Spelen programma is een redelijk kort programma dat je spelenderwijs toch weer helemaal oplaad door een combinatie van ontspanning en persoonlijke ontdekkingen.

 

In de 5 daagse maatwerk Inzicht & Uitzicht gaat de aandacht naast de ontspanning veel meer uit naar persoonlijke ontwikkeling. We starten met het versterken van je eigen inzichten, vervolgens kan je genieten en loslaten en aan het eind ga je vanuit creativiteit en inspiratie afspraken maken voor de komende tijd. Je hebt zelf grote invloed op jouw eigen programma.

 

Voor mensen die voor de 5 daagse maatwerk graag alleen willen komen is er de mogelijkheid van een 1 persoons alles inclusief verblijf.

 

Wij zorgen voor leuke ervaringen, omdat plezier en genieten de brandstof zijn voor iedere verandering. Na afloop van deze dagen ben je innerlijk ontspannen en heb je ook nieuwe energie en inspiratie opgedaan om blijvend anders met lichaam en geest om te gaan. Na een bezoek aan "Een Andere Wereld" ga je weer naar huis als "Een Ander Mens".

 

 

Voor deze arrangementen is het nodig om eerst contact met ons op te nemen over de desbetreffende datum van je keuze.
Het kan zijn dat wij zelf al afspraken hebben die niet in de boekingskalender getoond worden.