Kom naar een Andere Wereld

 

en vertrek als

een Ander Mens

 

Joyfulness retreats in een Andere Wereld

 

Zalig kleinschalig dus kies en mix naar je eigen behoeften

 

 

Consulten: duurt ongeveer 1-1,5 uur

 

- Rider Waite tarot

- Green Witch tarot

- Frequency of Joy (healing methode)
- Klankbad met stemvorken

- Reiki alle graden

- Sjamanistisch werk

- Magisch wandelen

- Numerologie

- Bachremedies

 

 

 

- Healing

- Familie opstelling

- Creatie spiraal

- Chakra pad

- Yoga


 

 

Wellness staat erg in de belangstelling deze tijd. Tot rust komen en jezelf en je lichaam laten ontspannen om voor even al die stress en spanning van je drukke bestaan los te laten. Zo’n wellness dagje laad je weer een beetje op. Heerlijk die verwennerij.

 

Maar voor hoe lang neem je deze ontspanning mee naar huis? Hoe makkelijk kom je weer terug in je “oude” gevoel van je drukke leven. Je gevoel van haast, geleefd worden door anderen en snel even wat eten tussendoor. Het gevoel dat je jezelf en je eigen energie iedere dag weer een beetje meer kwijt raakt. 

 

Van dat gevoel wil je maar al te graag af zijn. Je wilt vanuit rust jezelf kunnen zijn, ontspannen in lichaam en geest. Je wilt weer energie hebben om de dingen te kunnen gaan doen vanuit je passie en je hart. En niet alleen van alles moeten maar weer lekker spelend door het leven gaan.

 

Een Joyfulness retreat bij Andere Wereld brengt je weer in verbinding met jouw Joy van binnen. Ontspanning in je lichaam maar zeker ook in je geest. We kunnen met jullie samen een programma opstellen dat voldoet aan jullie behoefte en situatie. We hebben een divers aanbod waaruit je kunt kiezen. Je kunt zelf een mix vormen van lichamelijke ontspanning, natuur en persoonlijke ontwikkeling. En vergeet natuurlijk het genieten en spelen niet. De schommel aan de walnotenboom hangt klaar. De omgeving helpt heel erg mee. De aarde is hier groen en ruim, de lucht weids en sprankelend, het water stroomt rustig door de prachtige IJssel. En het vuur? Die hebben we in onze eigen Lapland vuurhut in de tuin!

 

De maaltijden verzorg je in het algemeen zelf, daarmee hou je zeggenschap over je eigen voedselvoorkeur en daarmee zorgen we er ook voor dat we de kosten van jouw privé arrangement laag houden.

 

 Wij zorgen voor leuke ervaringen, omdat plezier en genieten de brandstof zijn voor iedere verandering. Na afloop van deze dagen ben je innerlijk ontspannen en heb je ook nieuwe energie en inspiratie opgedaan om blijvend anders met lichaam en geest om te gaan. Na een bezoek aan "Een Andere Wereld" ga je weer naar huis als "Een Ander Mens".

 

 

Voor dit arrangementen is het nodig om eerst contact met ons op te nemen over de desbetreffende datum van je keuze en jouw behoefte.
Het kan zijn dat wij zelf al afspraken hebben die niet in de boekingskalender getoond worden.