Voor deze  retreat is het nodig om eerst contact met ons op te nemen over jouw wensen ten aanzien van het programma en de desbetreffende datum van je keuze.
Het kan zijn dat wij zelf al afspraken hebben die niet in de boekingskalender getoond worden.

MEERdaags maatwerk Joyfulness retreat

Een meerdaags maatwerkprogramma wordt georganiseerd als je met één tot 4 personen komt. Je kunt alleen komen, met je partner of met een aantal vrienden. Zo kunnen jullie samen veel beleven, doen en bespreken. Maar voor ieder van jullie is er zeker aandacht voor het individuele thema. 

 

Tot rust komen gaat makkelijk in "Een Andere Wereld". Je eigen wereld is al snel ver weg. De inrichting van je verblijf is oriëntaals. Je kunt kiezen tussen twee vakantiewoningen voor ieder 2 personen: Andere Wereld en/of 1001Nacht. Andere Wereld is een goed voorzien en gezellig appartement met meerdere ruimtes. Dit appartement ligt op de begane grond van ons dijkhuis uit 1865; is geheel gerenoveerd en heeft een tuin. 1001 Nacht is iets duurder, luxer en romantischer en heeft vrij uitzicht over de weide.

 

Voor de ontspanning staan op het terrein een Finse sauna met prachtige buitendouche en een vuurhut (kota) uit Lapland. Hier kan je desgewenst bij het vuur eten en drinken. Er is een mooie tuin met een picknicktafel, zon en schaduwplekken en een meditatiebankje. Direct voor de hoofdwoning kun je de uiterwaarden van de IJssel in lopen.

 

In dit meerdaags maatwerk retreat kom je weer goed tot jezelf. Wij bieden een prettige combinatie van zelfactiviteit en zelf koken, ontspanning, persoonlijke coaching en samen nieuwe ervaringen opdoen.

Het mooiste is dat je zelf kunt bepalen aan welk thema je het liefste wilt werken. Op die manier haal je het hoogst haalbare uit je retreat. Dit proces moet niet onnodig zwaar voor je zijn. Het leven is vaak al zo serieus. Wij vinden het belangrijk dat ontwikkeling plaats gaat vinden vanuit plezier en passie. Vanuit je hart en niet vanuit je hoofd. Het moet geen lastige opgave zijn, maar als vanzelf spelenderwijs ontstaan. Dan sluit je aan op je eigen levensstroom. Dat noemen wij het proces van Joyfulness. 

 

Je kunt voor jouw persoonlijke verblijf kiezen uit een groot aanbod. 

 

Voedingsadvies

Energetische behandeling

Quantum Touch behandeling

Intuïtieve coaching door middel van diverse methoden: chakrapad, familieopstelling, natuurcoaching, creatiespiraal, etc.

Tarotkaart legging

Klankschalen en stemvorken behandeling

Mediamiek consult

Sjamanistisch werk in de kota:
- zielsdelen

- zielscontracten 

 

Bij aanmelding bespreken we met elkaar jouw situatie en wensen en kijken we of we een mooi programma kunnen samenstellen. Dan krijg je ook een prijsvoorstel. Uiteraard kan dat nog iets worden bijgesteld bij aankomst als dat dan beter past bij jouw persoonlijke situatie. 

 

 

 

Inbegrepen bij de huur van de woning:

 

Koffie en thee

Wifi

Linnengoed en handdoeken

Eindschoonmaak

Toeslag per huisdier € 25,-