Voor deze arrangementen is het nodig om eerst contact met ons op te nemen over de desbetreffende datum van je keuze.
Het kan zijn dat wij zelf al afspraken hebben die niet in de boekingskalender getoond worden.

5 daagse individueel alles inclusief

Wil je heel graag helemaal alleen een retreat volgen? Dat kan heel goed bij Een Andere Wereld. Wij hebben een afwisselend programma samengesteld waarbij je weer dichterbij jezelf, je rust en je passie komt. 

 

Uiteraard kan je zelf bepalen aan welk thema je het liefste wilt werken. Op die manier haal je het hoogst haalbare uit je retreat. Om je programma goed te kunnen voorbereiden nodigen we je al eerder uit om met elkaar kennis te maken en om jouw thema te verkennen.

Deze 5 daagse is een goede combinatie van zelfactiviteit, ontspanning, persoonlijke coaching en natuur. Wij zorgen ook nog eens voor je maaltijden. 

 

Je neemt afstand van beperkende patronen en overtuigingen, je weet je rust en creativiteit weer te vinden, en gaat tenslotte aan de slag met een persoonlijk plan hoe jouw eigen weg te vervolgen.

 

Tot rust komen gaat makkelijk in "Een Andere Wereld". Je eigen wereld is al snel ver weg. De inrichting van je verblijf is oriëntaals. Op het terrein staan een Finse sauna, een vuurhut (kota) uit Lapland, en er is een mooie tuin. Direct voor de hoofdwoning kun je de uiterwaarden van de IJssel in lopen.

 

Jouw proces moet niet onnodig zwaar voor je zijn. Het leven is vaak al zo serieus. Wij vinden het belangrijk dat ontwikkeling plaats gaat vinden vanuit plezier en passie. Vanuit je hart en niet vanuit je hoofd. Het moet geen lastige opgave zijn, maar als vanzelf spelenderwijs ontstaan. Dan sluit je aan op je eigen levensstroom. 

 

Wij vinden het heel leuk om je daarin te begeleiden. En mocht je na dit programma nog wat langer willen blijven en uitrusten dan kan je dat ook regelen door extra nachten bij te boeken.

 

 

 

Tarief 1 persoon alles inclusief

 

 

 

Maandag tot vrijdag

Woensdag tot zondag

1 persoon

€595

€795

 

Inbegrepen:

 

Gratis intakegesprek om persoonlijke doel/uitdaging te bespreken; zodat retreat goed aansluit op persoonlijke behoefte

4 Overnachtingen in Andere Wereld

Linnengoed en handdoekenpakket

Alle maaltijden

Koffie en thee

Individuele persoonlijke begeleiding/coaching en individuele consulten 

Gebruik sauna en buitendouche

Gebruik Lapland kota

Wifi

Eindschoonmaak

Toeslag per huisdier € 25,-

 

Wij zijn aangesloten bij beroepsverenigingen en HBO geschoold. Mogelijk wordt daardoor een deel vergoed door je zorgverzekeraar; denk daarbij aan consulten als healing en voedingsadvies. Je moet dan wel aanvullend verzekerd zijn. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten.